MENIU

Jurnalistul Liviu Avram, mesaj emoţionant după moartea fratelui său geamăn, Sorin Avram

Jurnalistul Liviu Avram a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj de mulţumire pentru cei care i-au fost alături, după ce fratele său geamăn, Sorin Avram, a murit. 

"Prieteni, vă mulțumesc tuturor celor care mi-ați fost alături în aceste nenorocite zile. De mâine, mergem înainte ca și până acum. În imagine e Sorin, în tranșeele războiului din Transnistria, 1992", a scris Liviu Avram, pe Facebook.

Jurnalistul Sorin Avram a murit, duminica trecută, la vârsta de 54 de ani, în urma unor complicaţii pulmonare. 

„Prieteni, din păcate e adevărat: geamănul meu, Sorin Avram, s-a stins. Dumnezeu să-l aibă in pază“, a scris, luni, Liviu Avram pe pagina sa de Facebook.

Absolvent al Institutului Politehnic Iaşi, Sorin Avram şi-a început cariera de jurnalist în anul 1988, ca reporter al săptămânalului „Opinia Studenţească“ din Iaşi. După mai multe joburi în presa scrisă, din 1995 a făcut un pas spre televiziune, activând ca reporter şi ca producător la mai multe televiziuni. Tot în 1995, a absolvit Şcoala de Jurnalism BBC, secţia Televiziune, devenind ulterior, între anii 1998-2000, technical trainer pentru Şcoala BBC. Printre documentarele semnate de Sorin Avram se numără „Execuţia lui Ceauşescu“ (1995), „Ultimele zile ale ultimului mareşal“ (2001), Cazul Treptow (2002), Roma People Discrimination (2003).