MENIU

Litoralul, plin de turiști. Risc uriaș din punct de vedere epidemiologic

Litoralul, plin de turiști. Risc uriaș din punct de vedere epidemiologic

Litoralul este plin de turiști în plină pandemie. Avem cel mai aglomerat sfârșit de săptămâna la malul mării. Cele mai pline stațiuni sunt Mamaia și Eforie Nord, informează Realitatea PLUS.

Este cel mai aglomerat weekend din acest sezon estival, de pe litoral. Oficial, 130.000 de turiști se află în hotelurile de pe litoral, iar numărtul lor se poate dubla dacă ținem cont că sunt și persoane care se cazează la rude, prieteni, ori la apartamentele oferite de către particulari.

Cei care nu au o rezervare făcută trebuie să știe că prețurile sunt destul de și abia dacă se mai găsesc locuri de cazare. La un hotel de trei stele, spre exemplu, prețurile pornesc de la 300 de lei/noapte și ajung undeva la 600 de lei/noapte. La patru stele, între 700-1700 de lei/noapte.

În ultimele zile, unii turiști au început să țină cont de distanțarea fizică, însă mai sunt oameni cărora nu le pasă de normele sanitare impuse de autorități.

Vă reamintim că în județul Constanța masca de protecție este obligatorie între orele 18:00-24:00 pe faleză, pe promenadă, în toate stațiunile, iar terasele se închid la ora 23:00. Oamenii legii fac controale și verifică dacă toate aceste reguli sunt respectate.

Mai multe articole despre:
litoral aglomeratie turisti