MENIU

Cele 6 alimente pe care niciun medic nu le mănâncă. Renunță și tu la ele

Un medic specializat în toxiinfecții alimentare a prezentat lista cu alimentele pe care nu trebuie să le mai consumăm niciodată ca să evităm aceste probleme de sănătate.

Fructe de mare crude - încălzirea din ultimii ani a apei mărilor și oceanelor creează contextul ideal pentru ca un număr mai mare de bacterii să se dezvolte și să ajungă în fructele de mare.

Legume și fructe gata ambalate (tocate) - dacă sunt spălate și tocate în prealabil, nu putem fi siguri că aceste procese se fac în condiții de igienă maximă. 

Germeni de legume - în ultimii ani au existat zeci de cazuri de infectare cu salmonella și e.coli din cauza acestor produse. 

Carnea preparată termic prea puțin timp - carnea trebuie să fie gătită la cel puțin 160 de grade Celsius pentru ca bacteriile puternice să fie distruse.

Ouă crude - chiar dacă incidența bolilor apărute în urma consumului de ouă crude este mai mică acum decât acum 10 ani, medicii ne sfătuiesc să nu le mâncăm.

Laptele și sucul nepasteurizate - dacă laptele și sucul de fructe crude nu sunt pasteurizate, riscăm să ne contractăm diverși paraziți, conform mirror.co.uk. 

Mai multe articole despre:
mâncare otrăvire alimente toxiinfecţie