MENIU

Liridele, ploaia de meteoriți care schimbă viaţa amoroasă a zodiilor

Horoscop

Ploaia de meteoriţi este un fenomen care ne încântă în fiecare an, în ultima săptămână din luna aprilie. 

Fenomenul astronomic este cu adevărat spectaculos când atinge apogeul, iar în 2017, asta se va întâmpla în noaptea de 22 spre 23 aprilie. Tot atunci poate fi observat cu ochiul liber, dacă cerul este senin.

Cum are loc acest eveniment? Trebuie să-i ”mulțumim” cometei Thatcher pentru acest spectacol, pentru că stelele căzătoare sunt, de fapt, particule din coada ei, care ard în atmosfera terestră. Iar numele de Liride a fost asociat cu fenomenul, deoarece ploaia de meteoriți pare să aibă loc în direcția constelației Lira.

Ploaia de stele ne afectează şi pe noi, mai ales în plan amoros. Hai să vedem, în funcţie de zodie, ce impact va avea pentru tine.

Berbec

Începe o zi care te solicită destul de mult, deoarece eşti creativă şi îţi doreşti să-ţi duci la bun sfârşit planurile în plan profesional. Pe de altă parte, este bine să menţii un echilibru între viaţa de familie şi carieră, căci rişti să te epuizezi în entuziasmul de a vrea să faci cât mai multe lucruri. Îndreaptă-ţi atenţia către persoana iubită şi oferă-i afecţiune. Ploaia de meteoriţi vine cu multă dorinţă de a acţiona, însă fără sprijin afectiv nu vei reuşi să-ţi duci la bun sfârşit ideile.

Fenomenul este unul care îţi aduce creativitate şi inspiraţie. Pe de altă parte, îţi încetineşte simţul practic, aşadar orice activitate vei întreprinde nu va ieşi foarte bine, fapt care ar putea să-ţi dea o stare mai agitată.Cu atitudinea de neputinţă în ceea ce priveşte lipsa de îndemânare, nici comunicarea nu va merge excelent, aşadar, întâi să deschizi o discuţie, mai întâi linişteşte-te. În caz contrar, intenţiile de a comunica ceva vor fi înţelese greşit şi vor ieşi scântei. Mai ales în relaţia cu persoana iubită, unde exprimarea emoţiilor este o condiţie vitală pentru armonia cuplului.

Gemeni

Fenomenul astronomic este cel care îţi imprimă o sensibilitate ieşită din comun, fapt care îţi poate afecta relaţia cu persoana iubită. Poţi interpreta lucrurile într-un mod eronat. De asemenea, fii mai precaută cu intenţiile tale. Astrologii îţi recomandă să fii atentă şi să ai o atitudine mai rezervată deoarece s-ar putea să te răzgândeşti în privinţa promisiunilor pe care le faci persoanei dragi. Decât să-ţi iei cuvântul înapoi şi să rişti o ceartă în cuplu, mai bine ia-ţi timp, încarcă-ţi bateriile şi relaxează-te sau lasă-te inspirată de ceea ce-ţi place ţie mult.

Mai multe pe Divahair.ro.

Mai multe articole despre:
horoscop astre