MENIU

LIMBAJUL DE MAHALA al Laurei Georgescu, ANALIZAT DE PSIHIATRU: "O agresivitate ieşită din comun"

LIMBAJUL DE MAHALA al Laurei Georgescu, ANALIZAT DE PSIHIATRU: "O agresivitate ieşită din comun"
<p>Laura Georgescu, LIMBAJ DE MAHALA</p>

"Este o persoană de o agresivitate cu totul ieşită din comun", a declarat Florin Tudose, medic psihiatru, după ce a ascultat o parte din înregistrările cu Laura Georgescu, şefa CNA.

"Este o persoană de o agresivitate cu totul ieşită din comun şi, lucru foarte neobişnuit pentru o femeie, foloseşte un limbaj coprolalic, plin de cuvinte cu semnificaţie urâtă, agresivă, sexuală. Dacă spuneţi că este un personaj public, eu nu am auzit până acum nicio persoană de sex feminin care să folosească un asemenea limbaj", a spus Tudose.

Medicul psihiatru spune că acest limbaj este tipic pentru o persoană cu dizarmonie de personalitate.

"Sunt foarte departe de normalitate. În afară de sănătoşi, normali şi pacienţi, mai există o categorie la mijloc, aceşti psihopaţi sau dizarmonicii de personalitate. Este un limbaj tipic pentru o persoană cu dizarmonie de personalitate cel puţin de tip impulsiv-exploziv. Nu îmi închipui cum această doamnă ar putea uni în jurul dumneaei un colectiv", a mai spus Tudose.

"Această persoană nu este potrivită să ocupe o funcţie publică importantă, niciun loc unde atitudinea ei, cuvintele ei, formulările de mahala să ajungă la public. Nici nu ar trebui să fie într-o instituţie publică", susţine Florin Tudose.

Laura Georgescu, şefa CNA: NU DEMISIONEZ, am respectat legea

Şefa CNA, Laura Georgescu, nu vrea să renunţe la scaunului pe care îl ocupă. Aceasta a vorbit cu presa pentru prima dată de când Realitatea TV a făcut publice o serie de înregistrări în care este surprinsă ameninţând angajaţii sau vorbind despre favoruri făcute unor patroni de presa. 

"Nu îmi este frică şi nu cedez la presiuni, nici măcar politice. Sunt un om care a respectat legea, care nu a făcut nimic împotriva instituţiei şi care nu cedează la presiuni politice pentru ca nu îi este frică", a declarat Laura Georgescu.

DEZVĂLUIRILE unei angajate CNA: LAURA GEORGESCU e INTERESATĂ DE REALITATEA TV, categoric

"Deocamdată, mă bazez că Realitatea TV va pune înregistrările la dispoziţia organelor abilitate care trebuie să constate cine le-a făcut, în ce scop, când le-a făcut, unde le-a făcut şi care este conţinutul lor integral. De asemenea, să probeze caracterul legal al lor", a mai spus Georgescu.

PDL cere demisia şefei CNA, Laura Georgescu, după dezvăluirile de la Realitatea TV

PDL cere revocarea Laurei Georgescu din fruntea CNA. Acest lucru este posibil dacă premierul Victor Ponta va emite o ordonanţă de urgenţă pentru a completa legea audiovizualului cu posibilitatea revocării din funcţie a membrilor CNA. În caz contrar, parlamentarii PDL, alături de liberali, vor continua procesul de strângere de semnături în Parlament pentru a iniţia modificarea legii.

Mai multe articole despre:
medic CNA psihiatru şef florin tudose Laura Georgescu