MENIU

Liderii PNL vor la Bruxelles! Alina Gorghiu se pregăteşte de europarlamentare

<p>Alina Gorghiu</p>

Liderii PNL vor la Bruxelles! Alina Gorghiu intenţionează şi ea să se înscrie în cursa pentru un mandat de europarlamentar. Înaintea ei, Crin Antonescu şi Vasile Blaga au confirmat depunerea dosarelor pentru alegerile europarlamentare de anul viitor.   

Președintele PNL Timiș, Nicolae Robu, a anunțat, vineri, că senatorul Alina Gorghiu și-a anunțat candidatura pentru alegerile europarlamentare din2019, transmite Mediafax.

Gorghiu a precizat că încă nu și-a depus dosarul de înscriere în cursa internă a PNL, însă acest lucru este foarte probabil.

Deocamdată, ea are susţinerea totală a Biroul Politic Județean al PNL Timiş, însă se va consuta şi cu colegii de la centru. 

"Până pe 1 octombrie o să mă mai consult și cu colegii din conducerea centrală. (...) Este foarte probabilă depunerea acestei candidaturi pentru Parlamentul European din partea mea, dar când o voi face oficial o să anunț într-o conferință de presă", a declarat senatorul PNL.

Alina Gorghiu a fost copreşedinte al PNL, alături de Vasila Blaga, până în decembrie 2016, când a demisionat, ca urmare a rezultatului sub estimări obţinut de liberali la parlamentarele din acel an.

Mai multe articole despre:
PNL