MENIU

Lider USR: ”Nicuşor Dan ar trebui să fie singurul candidat al întregii Opoziţii, la București”

<p>Nicușor Dan</p>

Liderul grupului USR din Camera Deputaţilor - Stelian Ion consideră că deputatul Nicuşor Dan ar trebui să fie singurul candidat al Opoziţiei la alegerile pentru Primăria Capitalei.

Stelian Ion a spus că nu doreşte o repetare a “ceea ce s-a întâmplat la alegerile anterioare, atunci când, dacă ar fi existat înţelepciune, Nicuşor Dan ar fi fost primar general al Capitalei”.

Cât despre faptul că PLUS l-a desemnat deja pe Vlad Voiculescu drept candidat în cursa pentru PMB, Stelian Ion a afirmat că o asemenea competiție este absolut firească.

“Pe această chestiune vom discuta în partid. Fiecare dintre membrii USR are o opţiune în acest sens. Nu s-a luat o decizie. Eu pot spune doar o părere personală. Ar fi bine ca Nicuşor să fie singurul candidat al întregii opoziţii la primăria Capitalei pentru că are cele mai mari şanse – aşa cum apar lucrurile.

Ar fi vorba de o competiţie – care dintre cei doi ar avea cele mai mari şanse – şi mi se pare absolut firească o asemenea competiţie. Chiar îmi doresc ca cel care are cele mai mari şanse să fie nominalizat pentru această candidatură”, a declarat Steian Ion, la Parlament.

Nicușor Dan s-a înscris, duminică seara, în cursa internă din USR pentru desemnarea candidatului la Primăria București, potrivit unui comunicat de presă transmis de fostul lider al partidului.

Nicușor Dan îl concurează pe Vlad Voiculescu, de la PLUS, care și-a anunțat deja candidatura la primăria Capitalei la începutul lunii august.

Potrivit protocolului încheiat de cele două partide, USR și PLUS vor avea candidați comuni la toate alegerile care urmează (prezidențiale, locale, parlamentare), inclusiv la București.


Mai multe articole despre:
C