MENIU

Liceele din Bucureşti îşi prezintă oferta educaţională la Palatul Copiilor

<p>Liceele din Bucureşti &icirc;şi prezintă oferta educaţională la Palatul Copiilor</p>

În perioada 12 - 15 mai, la Palatul Naţional al Copiilor, are loc"Târgul Oferta Educaţională", dedicat elevilor claselor a VII-a şi a VIII-a, unde părinţii şi elevii se pot informa cu privire la procedura şi oportunităţile de înscriere şi de admitere la liceu. 

Intrarea este gratuită iar programul de vizitare este de marţi până vineri, în intervalul orar 10:00 - 18:00.

În cele patru zile de târg, elevii, părinţii şi profesorii au ocazia de a lua contact direct cu ofertele educaţionale ale liceelor bucureştene, proiectul reunind nu mai puţin de 112 de licee expozante.

La standurile unităţilor de învăţământ care îşi vor prezenta oferta educaţională, elevii şi profesorii vor expune cele mai importante realizări ale liceului lor.

Anul trecut, în topul liceelor bucureştene cu cea mai mare medie de admitere erau Colegiul Naţiona "Sf. Sava", Colegiul Naţional "Gheorghe Lazăr", Colegiul Naţional "Tudor Vianu", Colegiul Naţional "Mihai Viteazul" şi Colegiul Naţional "Gheorghe Şincai", care apăreau şi în topul naţional, conform Adevarul.ro.

La nivel de ţară, pe primele două locuri s-au menţinut două licee din Bucureşti. Este vorba de Colegiul Naţional „Sf. Sava“ din Capitală care ocupă pentru al doilea an consecutiv primul loc pe ţară în topul liceelor cu cele mai mari medii de admitere în 2014: prima medie de admitere 10 şi ultima medie de admitere 9,56, în condiţiile în care în 2013 ultima medie a fost 9,77.
Pe locul al doilea este tot Colegiul Naţional „Gheorghe Lazăr“ din Bucureşti, cu ultima medie 9,54, care în 2013 a fost 9,77.

Mai multe articole despre:
licee ofertă educaţională