MENIU

Liberalii nu confirmă negocieri cu PSD pentru rotativa de la 1 iunie - Decizii cruciale în coaliție, anunțate de Ionuț Stroe

Ionuț Stroe, purtător de cuvânt PNL

Principalele două partide ale coaliției guvernamentale nu au avut marți negocieri pe marginea rotației premierilor ce va avea loc până pe 1 iunie între PNL și PSD sau a unor schimbări de miniștri. Anunțul a fost făcut de liberali, marți, după ședința coaliției.

Purtătorul de cuvânt al PNL - Ionut Stroe, neagă  că s-ar fi desfășurat negocieri între principalele două partide ale coaliției guvernamentale pentru rotativa preconizată să aibă loc până pe 1 iunie.

Liberalul Ionuț Stroe a precizat marți că nu a avut loc nicio negociere sau discuţie pe tema rocadei şi reorganizării guvernamentale şi nu s-a luat nicio decizie în şedinţa coaliţiei.

Purtătorul de cuvânt al PNL a mai spus că deciziile referitoare la rocadă și schimbarea de miniștri urmează să fie luate de fiecare partid în parte, în structurile  acest subiect se vor lua de către partide în structurile lor de conducere şi validate ulterior de către coaliţie.

Ionuț Stroe a mai precizat că PNL urmează să discute în următoarele săptămâni toate detaliile despre rocada la guvernare, în interiorul partidului.

Ionuţ Stroe a precizat că în şedinţa coaliţiei de marţi, care a avut loc la Palatul Victoria, nu s-a luat nicio decizie. 

”Nu s-a luat niciun fel de decizie astăzi ( marţi, n.r.). Deciziile referitore la acest subiect se vor lua de către partide în structurile lor de conducere și validate ulterior de coaliţie. Deocamdată nu am ajuns în acest punct, e încă devreme pentru asemenea decizii. Dar, în ceea ce priveşte PNL, urmează să discutăm în următoarele săptămâni în interiorul PNL toate detaliile şi, de îndată ce vom lua o decizie, fiţi siguri că o vom anunţa", a mai spus Ionuț Stroe. 

”Informaţiile apărute astăzi pe surse privind rotativa sunt false. Zvonuri conjuncturale fără vreo legatură cu realitatea lansate de terţi cu anume interese politice. Nu a avut loc nicio negociere sau discuţie pe tema rocadei şi reorganizării guvernamentale”, a mai adăugat purtătorul de cuvânt al PNL.