MENIU

LG G Watch, DEZVĂLUIT OFICIAL! Primele imagini video cu noul smartwatch

LG G Watch

LG a lansat un teaser video cu primul sau ceas inteligent, LG G Watch, model care ar putea fi lansat cel mai probabil pe 27 mai, impreuna cu noul smartphone LG G3.  

Din imaginile video rezulta ca noul smartwatch va avea un profil care aduce, din multe puncte de vedere, cu viitorul iWatch, relateaza GadgetReport.ro

 Ceasul va avea o carcasa metalica, va fi rezistent la apa si praf si va fi compatibil cu tabletele si telefoanele cu Android.

 In prezentarea video, LG afirma ca ceasul va fi unul usor si gata pentru orice actiune, cu o singura incarcare. Altfel spus, insista pe ideea ca smartwatch-ul va avea o autonomie pe masura.

 ceasul va fi disponibil in doua culori, negru si auriu – sampanie (champagne gold). LG G Watch va avea apelare vocala si va permite utilizatorului, printre altele, sa raspunda la telefon si sa se ghideze in trafic cu ajutorul Google Maps.

 Un alt aspect interesant, ce tine de ecran, este ca acesta va avea o sectiune “always on”, adica va afisa fara intrerupere data si ora.

 Va fi interesant de vazut ce fel de baterie va avea LG G Watch pentru putea tine aprins ecranul.

 Chiar daca nu am primit detalii in privinta specificatiilor tehnice, este aproape sigur ca acesta va rula un procesor dual-core si 1 GB de RAM, specificatiile minime cerute de noul sistem de operare pentru dispozitive mobile, lansat de Google.

 Detalii despre noul smartwatch si clipul video de prezentare le vedeti pe GadgetReport.ro

 

Mai multe articole despre:
LG G Watch GadgetReport.ro