MENIU

Legile Puterii | Radu Cristescu (PSD): „România este într-un moment critic și nu din cauza PSD-ului”

Sursa foto: Profi Media

Deputatul PSD Radu Cristescu, invitat la emisiunea Legile Puterii, a afirmat că România se află într-un moment critic și că acest lucru nu este cauzat de PSD. În plus, acesta a precizat că este nevoie, mai mult ca oricând, ca toți politicienii să lucreze împreună pentru binele țării.

„El (n.r. Klaus Iohannis) după două luni de criză își dă seama. Era normal să convoace consultări, nu să desemneze un prim-ministru, să vadă cum se cristalizează. Pe acest om îl depășeste această funcție. Toată lumea a zis că vine Ciucă, că e omul președintelui, au dat cu el de pământ de nu s-a văzut. Noroc cu PSD că are soluții foarte bune, care vin în ajutorul cetățeanului.

Este important ca, în cel mai scurt timp, România să aibă un guvern stabil, care să își intre în drepturi, cu o majoritate. Condiția celor de la PNL nu este Cîțu, este poziția de prim-ministru.

Din păcate, România este într-un moment critic și nu din cauza PSD-ului, din cauza acestui președinte și acestei coaliții toxice pentru România, vorbesc de PNL, USR și de UDMR. România este într-o criză sanitară, politică, socială, economică. Este nevoie, mai mult ca oricând, să lucrăm împreună, toți politicienii, pentru binele acestei țări”, a precizat Radu Cristescu.

Mai multe articole despre:
Radu Cristescu psd