MENIU

Legile Puterii | Emanuel Ungureanu, atac la Florin Cîțu: ”Un om echilibrat emoțional nu ia decizii când e în pijama”. Ce spune despre ieșirea PLUS de la guvernare

Emanuel Ungureanu a negat joi seară, în emisiunea ”Legile Puterii” de la Realitatea Plus, informația că Dacian Cioloș ar dori ca partidul său să iasă de la guvernare. Deputatul USR-PLUS a vorbit și despre decizia premierului de a-l demite pe Vlad Voiculescu. 

”Eu și colegii din USR nu am intrat într-un joc, nu am venit la guvernare să facem jocuri de gleznă cu partenerii noștri. 

Este fake-news că Dacian Cioloș ar vrea să iasă de la guvernare. Eu nu știu ca PLUS să vrea să iasă de la guvernare, ca Cioloș să șantajeze pe cineva sau să pună presiune.
Pentru mine, domnul Cîțu a fost o speranță în comparație cu Orban, fiind din altă generație, dar a fost testat ieri. Un om care este echilibrat emoțional nu ia decizii când se află în pijama”, a declarat Ungureanu.

Deputatul USR-PLUS i-a luat apărarea fostului ministru al Sănătății Vlad Voiculescu și a negat acuzațiile cate i se aduc în presă. 
”Îl cunosc bine pe Vlad Voiculescu. Nu cred că a făcut vreo mizerie pe zona de Case de asigurări, dimpotrivă, a organizat concursuri. Domnul care conduce Casa de Asigurări este un specialist de talie. Nu are nicio legătură unchiul lui Vlad Voiculescu cu activitatea lui la Minister. În orice guvernare, când vine ministrul, vine cu o echipă pe care o instalează pe baza experienței profesionale”, a mai spus Ungureanu.