MENIU

"Legile Puterii" | Dăncilă, despre guvernul pe care l-a condus: N-a fost perfect, dar a fost eficient

Fostul premier Viorica Dăncilă a declarat, în exclusivitate la "Legile Puterii", că guvernul pe care l-a condus, chiar dacă a fost extrem de criticat la vremea respectivă, a lăsat în urmă printre cele mai bune rezultate din istoria postdecembristă. Dăncilă a afirmat că tocmai dorința de a merge mai departe pe un drum corect a făcut-o să treacă cu vederea multe lucruri care au afectat-o.  

"Sub presiune și cel mia bun jucător greșește, dar pentru mine important  a fost să nu greșesc față de țară și de popor, iar la final de mandat am putut să-i privesc în ochi. Am lăsat lucruri bune la final de mandat, cea de-a 2-a cea mare creștere economică din istorie," a afirmat Viorica Dăncilă, la Realitatea Plus.

"Este adevărat, n-a fost un guvern perfect, dar a fost o guvernare eficientă și am adus lucruri bune pentru România și români. Asta chiar dacă au fost lucruri care efectiv m-au dezamăgit și au creat presiune asupra mea, am avut puterea să merg mai departe, pentru țară. Pentru mine, onorarea promisiunilor din programul de guvernare a fost o datorie față de popor," a mai afirmat fostul premier.