MENIU

Leacul minune al străbunilor. Preparatul natural care detoxifiază ficatul şi combate cancerul

Vă prezentăm un leac minune care poate lupta cu cancerul. Tratementul naturist, un fel de lapte, se prepară din tumeric.

Curcumina este principalul ingredient activ conţinut de turmeric şi are proprietăţi anti-oxidante, anti-inflamatoare şi anti-carcinogene, însă acestea nu sunt singurele. Turmericul mai este bun şi pentru detoxificarea ficatului, pentru îmbunătăţirea funcţiilor creierului, pentru a regla metabolismul şi hipertensiunea.

Leacul de care vorbeam pentru cancer se face în doi paşi. Mai întâi trebuie să faci o pastă de turmeric dintr-un sfert de ceaşcă de turmeric pudră, o jumătate de linguriţă de piper măcinat şi jumătate de ceaşcă de apă - filtrată sau fiartă şi răcită. Piperul ajută organismul să absoarbă mai bine turmeric.

Pentru pasul al doilea ai nevoie de o ceaşcă de lapte de cocos sau migdale, o linguriţă de ulei de cocos, un sfert de linguriţă de pastă de turmeric şi miere după gust.

Combină toate ingredientele în afară de miere într-o oală mică sau un ibric şi pune pe foc mediu, în timp ce amesteci neîntreruput. Nu lasă amestecul să fiarbă şi adaugă miere până ce gustul e plăcut pentru tine. Apoi poţi lua băutură de pe aragaz şi o poţi consuma - caldă sau după ce s-a răcit.