MENIU

Laurențiu Reghecampf, verificat la IML după bătaie - Antrenorul s-a ales cu ochiul vânăt și mai multe răni la față

Laurențiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf a fost la Institutul Național de Medicină Legală pentru a fi examinat de medici după bătaia din mijlocul străzii cu Anamaria Prodan. Antrenorul s-a ales cu un ochi vânăt și, la botezul fiul său a purtat o pereche de ochelari pentru a încerca să ascundă semnale lăsate de conflictul cu impresara. Și Anamaria Prodan a fost la Institutul de Medicină legală pentru a-și scoate certificat medico-legal care să dovedească agresiunile. La ieșire, a fost surprinsă șchiopătând și cu mâna în ghips. 

La patru zile de la scandalul monstru petrecut în plină stradă, Laurențiu Reghecampf a mers și el la INML, pentru a-și scoate certificat medico-legal în urma altercației cu încă soția sa. 

Anamaria Prodan a fost luni la IML să-și scoată certificat medico-legal. Ea spune că a suferit răni serioase în urma bătăii primite de la Laurențiu Reghecampf. Ar fi vorba despre un picior rupt, umărul dizlocat, contuzii, dantura crăpată și chiar coaste fisurate. Impresara ar urma să se interneze într-un spital. Chiar și cadrele medicale au fost stupefiate de traumatismele suferite de impresară.

Cei doi s-au luat la bătaie, vineri seară în stradă, ambii ajungând ulterior la secţia de poliţie. După conflict, atât impresara, cât și antrenorul au obţinut ordine de protecţie din partea autorităţilor. 

Miercuri, Reghecampf și Anamaria Prodan sunt așteptați la Judecătoria Buftea pentru prelungirea ordinelor de protectie.

Mai multe articole despre:
reghecampf prodan bataie iml