MENIU

La un pas de tragedie: Un mire a rămas cu mâna înfiptă în țepii de la poartă în timp ce o împodobea pentru nuntă - FOTO

Nuntă de coșmar în Râmnicu Vâlcea

Un bărbat din Vâlcea a rămas cu mâna înfpită în țepii de la poartă în timp ce o împodobea pentru propria-i nuntă, joi după-amiază. Paramedicii din cadrul ISU Vâlcea au intervenit.

Paramedicii din cadrul ISU Vâlcea au fost solicitați joi după-amiaza pentru salvarea unui bărbat care prezenta hemoragie masivă și era captiv în elementele metalice ale unei porți, în municipiul Râmnicu Vâlcea, pe strada Straubing. La fața locului au acționat doua echipaje: Descarcerarea și SMURD.

În scurt timp de la sosirea echipajelor la locul intervenției, persoana a fost eliberată, fiind transportată la UPU Vâlcea de către echipajul SMURD.

„Paramedicii din cadrul ISU Vâlcea au fost solicitaţi în această după-amiază pentru salvarea unui bărbat care prezenta hemoragie masivă şi era captiv în elementele metalice ale unei porţi, în municipiul Râmnicu Vâlcea. În scurt timp de la sosirea echipajelor la locul intervenţiei, persoana a fost eliberată, fiind transportată la UPU Vâlcea de către echipajul SMURD. Din informaţiile obţinute de către echipajele care au intervenit, bărbatul voia să îşi împodobească poarta pentru nuntă. A alunecat pe scară şi s-a înfipt cu mâna dreaptă în ţepii de la poartă", a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Octavian Fulger.

Bărbatul voia să-și împodobească poarta pentru nuntă, atunci când scara pe care se urcase a alunecat, iar mâna sa dreaptă s-a înfipt în țepii de la poartă.