MENIU

La un pas de moarte, după o operație în Turcia - româncă, mărturisiri șocante de pe masa de operație

O femeie din Capitală a fost la un pas de moarte după o operație făcută în Turcia. Ruxandra Tănase a povestit că a mers în Turcia pentru o micșorare a stomacului și la doar câteva zile a ajuns la Spitalul Sfântul Ioan, din București, în stare gravă. 

Ruxandra Tănase a mers în Turcia pentru o operație de micșoare a stomacului. Ea a fost trimisă acasă după ce medicii i-au spus ca operația ar fi fost reușită, însă aceasta se simțea tot mai rău și când a aterizat pe aeroportul Otopeni a fost luată direct de o echipă medicală și dusă la Spitalul Sfântul Ioan, din Capitală.

"Inițial, mi-au administrat antibiotice, pentru a opri infecția, după care m-au băgat în sala de operație. Mi-au scos aproximativ trei kilograme de puroi din abdomen. Doctorii români mi-au salvat viața după ce m-au ținut internată 13 zile. Costurile de spitalizare au fost evaluate la 27.000 de lei, iar medicamentele m-au costat, separat, în jur de 10.000 de lei", a povestit clipele de groază Ruxandra Tănase, pentru gandul.ro.

Aceasta spune că a ajuns la clinica din Turcia pe 2 aprilie, iar pentru această operație a plătit peste 2.500 de euro. Mai mult, explică cum că a fost externată în plină criză, când se simțea cumplit.

"Am fost programată pentru operație la data de 3 aprilie. M-au internat din data de 2 aprilie, ca să-mi facă analizele, iar a doua zi m-au operat. După ce m-am trezit, am simțit o durere cumplită în capul pieptului și în spate. Atunci mi-am dat seama că ceva nu a mers așa cum ar fi trebuit", a povestit Ruxandra Tănase după operație.

Femeia ia în considerare să-i dea în judecată pe medicii turci, pe care îi acuză de malpraxis. 

Mai multe articole despre:
clinica turcia malpraxis