MENIU

La un an de zile de la nunta de cristal a Anamariei Prodan, Reghe își supune copilul la o experiență traumatizantă: este chemat în fața judecătorului într-un nou termen al procesului de divorț

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

În data de 1 iunie s-a împlinit un an de la nunta de cristal pe care Anamaria Prodan a avut-o cu Laurențiu Reghecampf. Cei doi si-au reînnoit jurămintele la Biserica din Snagov, în prezența rudelor și apropiațiilor și apoi au mers la o petrecere de fițe la un restaurant celebru din localitate, relatează realitateasportiva.net.

Se implineau 15 ani de la căsătorie, în acte, pentru că ei erau deja împreună de 17 ani. Cu aceasta ocazie, Anamaria Prodan, la 1 an de la momentul nunții de cristal, a oferit câteva declarații pentru Realitatea Sportivă, chiar cu o zi înaintea unei noi înfățișări la Tribunal. De aceasta dată Laurențiu Jr. va fi prezent împreună cu avocatul în fața judecătorului.

“Nu comentez ca imi e rușine de rușinea lui. Pentru noi, am mai zis, a murit. Laurentiu Jr. va merge alături de sora lui și de avocat in fata judecătorului. Este păcatul lui caci isi târăște copilul in așa ceva. Dumnezeu ii va da exact ce trebuie. Și-a părăsit și batjocorit fiecare copil și familie. I-a lăsat mereu doar pentru plăceri carnale. Sa fie la el acolo. Ne doare doar ca de el rade toată țara! Acum se știe si la nivel international caci nimeni din sport nu a fost atât de batjocorit si nu si-a distrus reputația, viața si meseria, nu a ajuns bătaie de joc a tuturor, nu a fost atât de păcălit. Drumul lui este unul al pieirii. Drumul meu si al copiilor mei este unul al demnității si succesului! Nu vedeți ca fara sa vorbeasca despre mine el nu exista? Decât menționat de bărbații care au făcut cunostiinta cu amanta lui. Pe ea o știu toți. Pe el mai puțin. Deci amanta este peste el ca notorietate! Ii dorim aceeași notorietate si lui in fotbal pe viitor“, a declarat Anamaria Prodan.

La doar câteva luni după nunta de cristal Laurentiu Reghecampf si-a schimbat discursul si a sustinut ca nu stia nimic despre acest eveniment. Ciudat este insa ca, conform unor informatii, semnase cu un trust media foarte puternic exclusivitate pentru transmiterea evenimentului in direct. Filmarile ar fi fost imposibile fara semnaturile celor ce apar in imagini. Astfel ca se ridica un mare semn de intrebare: cand mintea Reghecampf? Atunci cand a acceptat sa participe la eveniment de buna voie sau acum cand neaga orice implicare? El primise o nouă sansa atunci cand Ana sustine ca l-a pus la masa cu copiii si a promis ca se linisteste cu amantele.

Totuși, la felul n care dansa și zâmbea la camerele de luat vederi și reacționa fericit la acel eveniment arata faptul că nu era obligat să facă acea nuntă de cristal.

Și fetele Anei o susțin pe aceasta: „Laurențiu mereu a fost așa, mereu mama l-a adus pe linia de plutire, mereu cădea cu amante pe langa drum, lumea vorbea in oraș dar mama lupta pentru el sa-l ajute sa se ridice. A fost prea târziu pentru el când a alunecat rău și ne-a făcut de ras familia peste tot“.

Anamaria Prodan ne declară că „Laurentiu Jr. este foarte supărat dar vorbeste cu capul sus peste tot despre tatal lui <<mama și noi am ințeles ca tata a căzut și ca nu mai e mândru cum era langa noi. Mi-a fost rușine când a zis la emisiune ca nu contează trecutul unui om, dar tot el langa mama ne zicea ca trecutul te urmărește toată viața. Așa și pe el o sa-l urmărească. Și-a pierdut toți copiii pentru nimeni. O sa fie foarte rău in scurt timp. Ne pare foarte rău de el. S-a rătăcit dar ne rugam sa nu se facă mai tare de ras! Ne e rușine tuturor când mergem in oraș și lumea vorbeste de amanta lui și de el. E alegerea lui ca a plecat in lumea aia de care noi nu vrem sa auzim. Rău e ca vorbeste rău de familia lui. Eu nu o sa iau exemplu niciodată de la el și am sa-mi apar familia mereu cum mama a făcut “.

Maine are loc audierea lui Reghe Jr. si deși este un moment dificil, familia Prodan face haz de necaz de la mic la mare. Cei 4 zambesc amar. Fiul lui Reghe este obligat sa meargă mâine la procuror desi el a refuzat mereu acest lucru. Chiar Anamaria Prodan l-a rugat public pe Reghe de 7 luni să meargă la notar pentru a scăpa de acest proces, însă el refuză și merge la emisiuni mondene unde se contrazice în declarații.

Mai mult, Anamaria Prodan intenționează chiar să-i deschidă un proces pentru calomnie pentru comentariile făcute pe marginea episodului Dan Alexa. Cele mai recente declarații ale lui Reghe se contrazic cu alte declarații făcute în cadrul altor emisiuni, acest lucru arătând clar ca tot ceea ce se dorește în acest moment e compromiterea impresarei prin orice mijloc disperat deoarece ea are probe pentru declarațiile făcute public despre el.

Conform unor surse, chiar și judecătoarea de la Buftea l-ar fi întrebat pe Reghe care e motivul pentru care vrea sa își pună copilul în asemenea situații, deoarece pot exista traume reale. Cu atât mai mult cu cât Anamaria Prodan nu se împotrivește ca Reghe să vină să-și vadă fiul, ci dimpotrivă, de un an de zile îl roagă public să vina să îl viziteze. Se pare că reacția în fața judecătoare a fost una halucinantă: „Așa vreau eu să-l chemați aici”, ar fi spus Reghe.

 

Mai multe articole despre:
Anamaria Prodan Laurentiu Reghecampf casatorie