MENIU

La multi ani, eMAG! Cadouri superbe oferite de site-ul de cumpărături în ziua când împlineşte 16 ani

eMAG implineste 16 ani de existenta, o varsta frumoasa si o perioada de timp in care ne-a adus o multime de promotii, discounturi si oferte superbe.

eMAG – De ziua eMAG avem reduceri impresionante. Ofertele complete pot fi vizualizate accesand LINKUL URMATOR.

eMAG a implinit astazi 16 ani de existenta pe piata din Romania, o varsta onorabila. Nu putea sa fie o altfel de sarbatoare, decat una cu mari reduceri pentru mii de produse din oferta retailerului. Reducerile de pret totalizeaza 10 milioane de lei, este disponibil si un cod voucher: eMAG16ANI, pe care daca-l folositi inainte de cumparaturi, puteti avea discounturi chiar si de 35%.

Mai jos, v-am pregatit o scurta lista cu categoriile de produse ce au reduceri impresionante, in ordinea marimii discounturilor.

eMAG – Reduceri de minim 5%

Reduceri de minim 5% au mai multe produse vandute de eMAG, printre care multe televizoare, monitoare, laptopuri si calculatoare dar si frigidere si masini de spalat. Pe langa preturile afisate, puteti avea o extra reducere daca folositi codul de reducere de mai sus. Produsele cu mari reduceri pot fi vazute accesand URMATORUL LINK.

eMAG – Reduceri de minimum 10%

Vorbim deja de reduceri si mai mari, dar si de produse specifice: laptopurile de la Lenovo au preturile mult scazute, foarte apreciatele televizoare Samsung, Philips, Panasonic dar si aparate foto Nikon si Canon, cele mai bune de pe piata. In plus, nu va mai spunem de cate oferte bune sunt pentru gaming si accesoriile de gaming, imprimante, monitoare, componente si desktopuri de la Asus, dar si electrocasnicele Bosch, electrolux, Hansa, Beko, Whirlpool si Hotpoint. Pe toate le puteti vedea AICI.

eMAG – 15% extra reducere

O extra reducere de 15% au produsele de la Acer, o multime de oferte de jucarii pentru cei mici, in pragul sarbatorilor, dar si alte produse de ingrijire cum ar fi periutele de dinti electrice, aparate de ingrijire, ondulatoare, aparate de tuns si ras, dar si articole sportive. Pe toate le gasiti AICI.

eMAG – 20% extra reducere

Cresc reducerile, creste miza cumparaturilor: jucariile si decoratiunile de Craciun se epuizeaza cel mai repede pentru ca au preturi avantajoase, dar si multe produse de mobilier, de iluminat, carti, accesorii foto video cum ar fi cardurile de toate dimensiunile si capacitatile. Gasiti mai multe informatii AICI.

eMAG – Peste 30% extra

Sa ne orientam si spre categorii de produse cu reduceri mult mai mari, cum ar fi ceasurile si gentile, dar si accesoriile atat pentru barbati cat si pentru femei. Incaltaminte de toate felurile, inclusiv pentru iarna, atat pentru femei cat si pentru barbati, dar si imbracaminte si incaltaminte pentru copii, toate cu 30% extra reducere. Gasiti ofertele AICI.

eMAG – 35% extra

Ultima categorie de produse care primeste extra reducere de 35% este cea de imbracaminte pentru femei si barbati, va recomandam gecile de iarna, dar si pantaloni, bluze si multe alte articole de sezon. Puteti arunca o privire peste oferte accesand URMATORUL LINK.

 

 

Mai multe articole despre:
emag