MENIU

La eMAG e cea mai importanta saptamana din acest an! Ce se intampla pe site-ul retailerului

eMAG are una dintre cele mai incarcate saptamani de la inceputul acestui an. Promotiile sunt numeroase, diverse si reducerile mari.

eMAG – Lista tuturor promotiilor care ruleaza simultan pe site-ul retailerului poate fi consultata accesand URMATORUL LINK.

eMAG are o saptamana tare incarcata, chiar cea mai incarcata in promotii si reduceri de la inceputul acestui an. Facem si noi o trecere in revista a promotiilor care ruleaza in aceasta saptamana si ce categorii de produse vizeaza ele.

eMAG – IT Mobile Days

Cea mai importanta si rasunatoare este promotia IT Mobile Days ce vizeaza, dupa cum ii spune si numele, telefoanele mobile, dar si alte gadgeturi precum tabletele, laptopurie, wearables si multe alte accesorii. Promotia aduce reduceri de pana la 40% si chiar daca numarul de modele de telefoane mobile nu e unul foarte bogat, discounturile pentru modelele existente sunt reale, mari si destul de atragatoare. Lista telefoanelor mobile din promotia eMAG poate fi consultata accesand URMATORUL LINK.

eMAG – Un cadou face cat o mie de cuvinte

Se apropie Ziua Indragostitilor, urmeaza Dragobetele, e luna iubirii, dragostei, si cum ne manifestam mai bine aceste sentimente daca nu prin cadouri pentru cei dragi. Nu trebuie intotdeauna sa fie cadouri scumpe sau consistente, dar e important gestul. De cele mai multe ori ramanem fara idei de cadouri, tocmai din acest motiv promotia celor de la eMAG pare sa fie o adevara sursa de inspiratie, dincolo de preturile bune, reducerile, poate mai importante sunt produsele pe care retailerul a decis sa le puna intre ofertele cu cadouri de Ziua Indragostitilor. Puteti vedea lista de cadouri AICI.

eMAG – Zilele Casei Tale

Fara nicio legatura, in acelasi timp cu promotia pentru Ziua Indragostitilor ruleaza si promotia pentru articole de casa. Zilele casei tale e promotia cu cele mai mari reduceri dintre cele care se desfasoara in aceasta saptamana: discounturi de pana la 50%. Aceasta promotie vizeaza o gama foarte larga de produse, de la mobilier si saltele, pana la textile, scule electrice si unelte, la detergenti si electrocasnice. Pe toate le puteti vedea accesand URMATORUL LINK.

eMAG – Fa din miscare principala ta provocare

Trecem la o alta categorie de produse, pentru ca cei de la eMAG chiar s-au intrecut pe ei in aceasta saptamana si au promotii pentru cele mai diverse si ciudate cumparaturi pe care le-au putea face online. De exemplu, promotia urmatoare are reduceri de pana la 45% pentru accesorii si haine pentru toate sporturile importante. E o adevarata incurajare, dupa o perioada statica de iarna sa iesim din casa si sa facem miscare. Fie ca mergem la bazin, fie ca scoatem bicicleta cand vremea o permite, sau facem un mic jogging sau doar o plimbare, pentru toate avem nevoie de diferite haine, accesorii, incaltaminte sau gadgeturi de monitorizare. Pe toate le puteti cumpara de la eMAG cu reduceri de pana la 45% pe care le gasiti disponibile AICI.

eMAG – Mega Image

Ultima promotie pe care v-o prezentam e cea de cumparaturi online de la Mega Image. Cat de simplu poate fi sa faci cumparaturile in ziua de astazi. Te orientezi pe site ce produse sunt disponibile, te gandesti ce vrei sa gatesti sau de ce ai nevoie prin casa, faci lista de cumparaturi, insa nu mai pierzi tu timpul pe drum pana la magazin, ci castigi timp facand altceva. In plus, primesti la cumapraturi si un card cadou de 20 de lei. Toate detaliile le gasesti AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
emag