MENIU

"La Cotroceni ăia sunt rupți de realitate, trăiesc într-o grădină Eden". Rareș Bogdan, reacție-șoc

Rareș Bogdan

Rareș Bogdan a avut o reacție explozivă după anunțul că specialistul în drept constituțional Simina Tănăsescu a demisionat din funcţia de consilier prezidenţial în urma scandalului provocat de întâlnirea cu judecătorul CCR Petre Lăzăroiu.

Rareș Bogdan crede că "infractorii primesc munitie" prin astfel de decizii și că cei de la Cotroceni refuză să priceapă că "nu poti folosi eleganta, civilizatia, normalitatea cu infractorii si slugile lor".

"Ciudat.
Infractorii primesc munitie.
La Cotroceni aia sunt sau foarte prosti sau foarte rupti de realitate si traiesc intr-un turn de fildes, intr-o gradina Eden... Pur si simplu refuza sa priceapa ca nu poti folosi eleganta, civilizatia, normalitatea cu infractorii si slugile lor. Sunt pur si simplu ingrozit, Doamne, ce blestem pe tara asta, sa stea ca destin intre prosti si escroci, talhari cu patalama...
Daca judecatorii CCR sunt dupa chipul si asemanarea astuia, a Lazaroiului- fost Ceausescu asta, e clar, comunismul are continuatori de seama in Institutii.
Rar mi-a fost dat sa vad un bolovan si un sfertodoct mai apasat ca asta, cu un vocabular si un mod de a vorbi de parca vine si lucreaza... la Bariera Vergului.
Doamne, ai mila de tara asta si ajuta-ne sa scapam de ticalosi si prosti. Deopotriva. Totusi, nimeni nu spune ca acest Lazaroiu sta de ceva timp cu mandatul expirat, dar sustine legalitatea absoluta", a scris Rareș Bogdan pe pagina sa de Facebook.

Simina Tănăsescu a demisionat din funcţia de consilier prezidenţial

Mai multe articole despre:
Rareş Bogdan