MENIU

La școală i se spunea "grăsana". Peste ani, colegii răutăcioși au văzut-o la televizor și au amuțit

I se spunea "grăsana" la școală. Cât de puține știau colegii care râdeau de ea. Au văzut-o mai târziu și și-au înghițit cuvintele. 

Până nu demult, Ecaterina, originară din Perm, o adolescentă obișnuită, dintr-o familie de ingineri, cântărea în jur de 90 kg. Însă întâlnirea cu un reprezentant al unei agenții de modeling i-a schimbat radical viața.

În prezent, Ecaterina participă în cadrul prezentărilor pentru renumitele case de modă internaționale: Giorgio Armani, Roberto Cavalli și Alberta Ferretti.

Reprezentanta Agenției de modeling ”Belle”, cea care a descoperit talentul tinerei, povestește: ”Am descoperit-o pe Ecaterina în stradă. Mergeam împreună cu soțul meu, cu mașina, eram grăbiți, dar totuși am zărit în mulțime o față de înger. Era împreună cu mama sa. Fețele oamenilor îmi atrag în mod deosebit atenția”, scrie perfectmedia.info.

După ce a primit această ofertă tentantă, Ecaterina a decis că trebuie să facă o schimbare și a decis să scape de kilogramele în plus.

De atunci ea a început să ducă un mod de viață sănătos. La 17 ani, Ecaterina cântărește 60 kg, la o înălțime de 176 cm.

Întrucât fata nu-și permitea să frecventeze nici măcar o sală de fitness, directorul agenției de modele, a început să se ocupe de tânără în mod gratuit, crezând în potențialul ei. Ecaterina a studiat teoria modelingului, defilarea pe podium, actoria, limba engleză și a participat la un phototraining.

Eforturile ei nu au fost în zadar: primele fotografii au fost remarcate de partenerii internaționali ai agenției și tânăra a fost invitată să lucreze în Japonia.

După ce Ecaterina a pozat pentru revista ”Vogue”, ediția din Asia, ea a semnat un contract pe o durată de 5 ani, cu agenția internațională ”Next”.

Mai multe articole despre:
Perm Ecaterina