MENIU

La ce oră să bei apă ca să ajungi la greutatea ideală

La ce oră să bei apă ca să ajungi la greutatea ideală

Reziști o lună fără mâncare, însă doar o săptămână fără apă. Acest lichid este vital pentru noi, deoarece aproximativ 70% din corpul nostru est alcătuit din apă, de care avem nevoie pentru a ne hidrata, dar și pentru a ne ajuta organele să funcționeze la capacitatea maximă. Printre altele, apa ne reglează temperatura internă și ne ajută să eliminăm toate toxinele din organism.

Pe lângă toate aceste beneficii, se pare că dacă bei apă în anumite momente ale zilei, poți chiar să slăbești și să ajungi la greutatea pe care ți-ai dorit-o. Studiile au arătat că, în cazul în care consumi acest lichid în mod regulat, metabolismul tău funcționează mai bine, fapt ce accelerează arderea grăsimilor.

Iată cum trebuie să bei apă corect pentru a ajunge la greutatea ideală!

După ce te trezești

Imaginează-te că începi să mergi cu mașina într-o zi când temperatura este sub 0 grade, fără să lași motorul să se încălzească. Este un dezastru, nu-i așa? Același lucru este valabil și pentru corpul uman. Fără să îți ”pornești” corpul în acest mod în fiecare dimineață, starea de sănătate îți poate fi afectată, îndeosebi atunci când sari peste prima masă a zilei. Consumând un pahar de apă în fiecare dimineață, pe stomacul gol, îți activezi metabolismul și scapi astfel de toate toxinele acumulate în organism.

Citește continuarea pe eva.ro.

Mai multe articole despre:
apă