MENIU

La 39 de ani, avea 110 kg. Cum arată femeia după ce a slăbit - FOTO

O femeie de 39 de ani a trecut prin transformarea vieţii sale, după ce a început să piardă în greutate.

Avea 39 de ani şi cântărea 110 kilograme. Era o femeie banală, obeză, mama a doi copii. Deodată a realizat că vrea să îşi schimbe viaţă, şi-a propus să slăbească şi a reuşit. La început a primit consultanţă în ceea ce priveşte dieta, apoi a început să meargă la sala. “Mâncam nu pentru că îmi era foame, ci pentru că îmi plăcea cum arată mâncarea, cum miroase”, spune ea.

În câteva luni, un an mai exact, a reuşit să slăbească. Acum, la 46 de ani, se poate lăuda că a scăpat de vreo 40 de kilograme şi participă la concursuri de culturism. “Prima oară când am purtat un costum de baie când aveam 40 de ani, în cadrul unei competiţii. M-am simţit ciudat, dar bine în acelaşi timp”, mai declară ea.

Când se pregăteşte pentru competiţii şi se antrenează, cântăreşte 60 de kilograme. În restul timpului îşi permite să se îngraşe chiar şi câte 10 kilograme, scrie ph-online.ro.

Acum se antrenează de şase ori pe săptămâna, de câte trei ori în fiecare săptămâna cu instructor personal, mănâncă regulat şi în special proteine şi este tare mândră de ce a realizat la vârsta la care nimeni nu mai avea nicio pretenţie de la ea.