MENIU

La 17 ani, legată şi abuzată într-o livadă dintr-o localitate bistriţeană. Ce s-a întâmplat cu fata

La 17 ani, legată şi abuzată într-o livadă dintr-o localitate bistriţeană. Ce s-a întâmplat cu fata

A trăit un calvar din care nu credea că mai scapă cu viaţă! O tânără de 17 ani a fost legată cu o funie, bătută şi ameninţată cu un cuţit de doi bărbaţi. Unul dintre ei a violat-o, iar când cel de-al doilea a vrut să o abuzeze, fata a reuşit să scape şi să fugă.

Incidentul s-a petrecut miercuri dimineaţă, într-o livadă de la maginea localităţii Dumitriţa. Tânăra a mers cu un vecin la cules de cireşe şi, la un moment dat, dintr-un desiş a ieşit un alt bărbat care avea în mână o funie. Tânăra povesteşte că bărbatul a lovit-o cu piciorul în burtă şi că, mai apoi, ajutat de cel care o însoţea la cules de cireşe, a legat-o cu o funie.

Cei doi au ameninţat-o cu un cuţit, iar unul dintre bărbaţi a întreţinut raporturi sexuale cu ea. Când cel de-al doilea bărbat a vrut să o abuzeze, a dezlegat funia şi tânăra a profitat de acest lucru. Ea povesteşte că a fugit cât au ţinut-o picioarele şi că nu s-a uitat înapoi.

Cei doi agresori au urmărit-o însă, când s-a apropiat de sat, s-au dat bătuţi. Fata a cerut imediat ajutorul poliţiştilor şi al medicilor, scrie bistriteanul.ro. Ea povesteşte că îi cunoaşte pe cei doi atacatori şi că nu era prima dată când mergea cu vecinul ei la cules de cireşe.