MENIU

I-a criticat pe pescarii Dragnea şi Grindeanu şi a fost DEMIS

Pescarii Dragnea şi Grindeanu

Guvernatorul Deltei Dunării, Grigore Baboianu, cel care şi-a permis să-i critice pe liderii PSD, Liviu Dragnea şi Sorin Grindeanu, pentru partidele de pescuit din Deltă, a fost demis din funcţie de premier.

Grigore Baboianu i-a criticat în urmă cu două săptămâni pe premierul Sorin Grindeanu şi pe liderul PSD, Liviu Dragnea pentru faptul că, în loc să promoveze pescuitul sportiv, s-au lăudat cu zecile de ştiuci capturate în Deltă.

"Ar fi putut să arate captura, să o pupe şi să îi dea drumul!" a declarat atunci şeful Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării.

"Domnul premier şi domnul preşedinte al partidului (n.r. PSD) au avut acele permise de intrare în Delta Dunării. M-aş fi bucurat dacă cei doi sau unul din ei arătând o ştiucă de dimensiunile... este un trofeu! Nu poţi să-l laşi să moară! Ar fi putut demonstrativ, să o arate, să o pupe, să-i dea drumul în apă. Să zică: «Domnule, aşa faceţi în Delta Dunării!». Dar, cu siguranţă, la următoarea descindere, un alt guvernator va putea să arate un astfel de exemplu din partea...", a spus Grigore Baboianu, la Europa FM.

Acum, Premierul Sorin Grindeanu l-a demis din funcția de guvernator al Administrației Rezervației Biosferei "Deltă Dunării" pe Grigore Baboianu şi l-a numit pe funcție de Malin-Matei Musetescu, potrivit unor decizii publicate în Monitorul Oficial luni seară.

Malin-Matei Musetescu a fost redactor-șef al revistei SuperPescar. El este autorul mai multor texte specializate privind pescuitul, printre care şi "Alegerea nălucii în funcție de culoare".

Grigore Baboianu spune că a aflat de revocare abia în această dimineaţă, de la un coleg.

„Eu am ajuns la birou, un coleg mi-a comunicat că domnul Mălin Muşetescu este noul guvernator. Dar cum se întâmplă, împricinatul este ultimul care află oficial", a spus Grigore Baboianu, potrivit digi24.

„Ştiţi că nu iese fum fără foc, sau invers, şi dacă a existat un temei, primul temei nu poate fi decât cel politic. Nu sunt angajat politic şi ca atare guvernarea îşi face datoria să numească oameni din coaliţia de guvernare. M-am legat de domnul premier şi de asta, astea sunt hotărâri politice", a mai spus el.

Mai multe articole despre:
Liviu Dragnea Sorin Grindeanu