MENIU

Kovesi, mesaj de forţă după sentinţa în dosarul lui Dragnea

Şef DNA a transmis vienri primul mesaj public după anunţarea verdictului în cazul lui Liviu Dragnea, dar şi după ce Curtea Constituțională a hotărât că președintele trebuie să o demită. "Avem datoria de a respecta și a căuta adevărul, de a fi cinstiți și onești”. Sper ca procurorii să rămână independenți.... sper să avem în continuare legi pe care să le putem folosi,” a declarat Laura Codruţa Kovesi. 

"Și noi ca procurori avem aceeași datorie, de a respecta și a căuta adevărul, de a ne face datoria respectând legea, de a fi cinstiți și onești în tot ceea ce facem. Vom continua să facem acest lucru și pe viitor. Sper, împreună cu colegii mei, ca procurorii să rămână independenți. Sper să se păstreze stabilitatea instituțională și legislativă. Sper să avem în continuare legi pe care să le putem folosi și să ne facem treaba cât mai bine," a declarat şefa DNA. "Sper ca orice moment dificil pe care îl va traversa instituția noastră sau societatea noastră prin unitate și cu speranță sî îl depășim."

Laura Codruţa Kopvesi s-a aflat la Timişoara, pentru a ridica premiul  "Speranţa", acordat de Fundaţia Timişoara. Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu au fost recompensaţi cu distincţia "Secera şi ciocanul".

sursă foto: tion.ro

Mai multe articole despre:
Kovesi