MENIU

Klaus și Carmen Iohannis au mers în safari în Kenya - Cum s-a relaxat președintele în ziua sa liberă - FOTO

Klaus Iohannis in safari
Klaus Iohannis in safari

Președintele României, Klaus Iohannis, împreună cu soția sa Carmen, au profitat de o zi fără activități oficiale pentru a participa la un safari în Kenya. Acest eveniment a avut loc miercuri, o zi în care agenda președintelui nu includea angajamente publice. Imaginile excursiei au fost distribuite de departamentul de rezervații naturale din Kenya, parte a ministerului turismului.

Cuplul prezidențial a explorat Parcul Național Nairobi, unde președintele a fost însoțit de secretarul de Cabinet al Ministerului Turismului și Faunei Sălbatice din Kenya. Deși miercuri nu a avut programate activități oficiale, Klaus Iohannis are planificată o vizită la Uthiru Girls High School din Nairobi pentru ziua de vineri.

Pe parcursul vizitei sale în Kenya, președintele Iohannis a avut o întâlnire de lucru la Biroul Națiunilor Unite de la Nairobi (UNON), discutând despre multilateralism și dezvoltare durabilă. De asemenea, s-a întâlnit cu reprezentanții Programului Națiunilor Unite pentru Mediu (UNEP) pentru a discuta probleme de mediu în care România dorește să se implice activ. Înainte de aceste evenimente, președintele a fost primit cu onoruri militare de președintele Kenyei, William Ruto, la State House Nairobi.

Mai multe articole despre:
klaus iohannis kenya safari