MENIU

Klaus Iohannis și Nicolae Ciucă, la recepția oferită de Ambasada SUA - Președintele vrea o prezență consistentă a trupelor americane în România

Klaus Iohannis și Nicolae Ciucă, la recepția oferită de Ambasada SUA

Klaus Iohannis a participat, miercuri seara, la recepția oferită de Ambasada SUA cu ocazia Zilei Independenței. Președintele țării a susținut un discurs în care a invocat o prezență consistentă a trupelor americane în România. La eveniment a luat parte și președintele Senatului - Nicolae Ciucă.

Klaus Iohannis a participat, miercuri seara, la recepția oferită de Ambasada SUA cu ocazia Zilei Independenței. Alături de acesta s-a aflat și președintele Senatului - Nicolae Ciucă.

Președintele a declarat că România va asigura „cele mai bune condiții” pentru o prezență „consistentă, chiar permanentă” a trupelor americane pe teritoriul român.

 </p

 

Această sărbătoare este marcată în Statele Unite ale Americii în fiecare an pe 4 iulie și celebrează declararea independenței țării. Recepția organizată de Ambasada SUA reprezintă un eveniment deosebit în care se adună oficiali și personalități pentru a comemora această zi importantă.

Participarea Președintelui Klaus Iohannis la această recepție subliniază importanța relațiilor bilaterale dintre România și Statele Unite ale Americii. Evenimentele diplomatice de acest gen oferă oportunitatea de a consolida colaborarea și prietenia dintre cele două țări și de a discuta despre teme de interes comun.

Mai multe articole despre:
klaus iohannis receptie sua ziua independentei