MENIU

Klaus Iohannis a fost să joace golf, după vizita la piramidele din Egipt - E primul an în care nu a mers la comemorarea de la Colectiv

Klaus Iohannis

Conform unor surse G4media, Klaus Iohannis ar fi fost să joace golf, ieri, în ziua în care se comemorau 6 ani de la tragicul incendiu de la Colectiv. Președintele nu a fost prezent la comemorare pentru prima oară în ultimii 6 ani. Tot în această săptămână președintele a fost fotografiat în timp ce vizita piramidele din Egipt, profitând de faptul că se afla într-o vizită oficială.

Președintele Klaus Iohannis ar fi jucat, sâmbătă, o partidă de golf în localitatea Pianu de Jos, din județul Alba. Potrivit surselor citate, șeful statului ar fi ajuns la clubul de golf în jurul prânzului, împreună cu soția.

Președintele Klaus Iohannis a fost criticat în ultimele zile după ce în presă au apărut imagini cu șeful statului, în ținută lejeră, făcând poze cu soția la piramide în timpul vizitei de stat în Egipt.

Sâmbătă. 30 octombrie, s-au împlinit șase ani de la incendiul de la clubul Colectiv, în care 64 persoane și-au pierdut viața. A fost pentru prima dată când președintele Klaus Iohannis nu s-a deplasat personal la locul tragediei, ci a trimis o coroană de flori depusă de consilierul de stat Cătălina Galer.

Mai multe articole despre:
klaus iohannis golf pianu de jos