MENIU

Kelemen Hunor: Este inacceptabil să te urci la volan sub influența băuturilor alcoolice la orice vârstă, dar guvernarea nu va fi afectată

Kelemen Hunor

Liderul UDMR a declarat, marți, că a discutat între patru ochi cu premierul Florin Cîțu despre episodul din SUA, de acum 21 de ani. Acesta a subliniat că este ”inacceptabil” să conduci sub influența alcoolului și că era mai bine dacă ar fi știut despre incident din decembrie. Cu toate acestea, guvernarea nu va fi afectată, a subliniat Kelemen Hunor.

”Am avut o discuție între patru ochi cu premierul. Este inacceptabil să te urci la volan sub influența băuturilor alcoolice, la orice vârstă.
Premierul a spus că regretă, a fost sancțional penal. (...)

Întrebarea este dacă Florin Cîțu trebuia să ne spună sau nu din decembrie. Era mai bine dacă am fi discutat, dar nu vom avea o problemă, nu va afecta actul guvernare ce s-a întâmplat în SUA acum 21 de ani.

Alegătorii ne vor judeca după rezultate și dacă nu va merge bine guvernarea nu va fi din cauza a ceea ce s-a întâmplat acum 21 de ani în SUA”, a spus liderul UDMR marți seară, la un post TV. 

Kelemen Hunor a mai punctat că premierul nu a fost un comunicator excepțional pe această temă, dar învață pe parcurs, potrivit hotnews.

 

Mai multe articole despre:
kelemen hunor premierul florin citu udmr