MENIU

Kate Middleton schimbă regulile în familia regală! Cum vor sărbători Crăciunul anul acesta

Decizie neaşteptată de prinţului William după ce micuţa Charlotte a împlinit 3 luni

Kate Middleton şi Prinţul William vor să le ofere celor doi copii ai lor o copilărie cât se poate de normală, încercând să nu-i expună excesiv şi invocând dreptul la intimitate pentru familia lor.

Înainte de intrarea lui Kate în familia regală britanică şi de naşterea celor doi copii, sărbătoarea Crăciunului se desfăşura după acelaşi ritual: membrii familiei mergeau la biserică, deschideau cadourile, luau cina împreună în cerc restrâns şi urmăreau alocuţiunea televizată a Reginei Elisabeta a II-a. Totul se întâmpla în reşedinţa reginei de la Sandringham, iar la acest moment nu participa niciun copil mai mic de 12 ani.

Anul trecut, Kate şi William au preferat ca după slujba de la biserica să se întoarcă în reşedinţa lor de la Anmer Hall, aflată departe de Londra, unde Prinţul George a desfăcut cadourile primite.

Familia lui Kate a fost invitată la masă, iar anul acesta Crăciunul se va desfăşura la fel, cu o mică excepţie: la această sărbătoare va fi prezentă şi Prinţesa Charlotte, născută în luna mai.

Cât despre George acesta este extrem de nerăbdător, iar tatăl lui a mărturisit că micul prinţ în vârstă de 2 ani şi 7 luni va sări peste tot precum un iepuraş. „Dacă voi reuşi să dorm un pic în seara de Revelion, va fi bine”, a spus William care îşi va dedica timpul copiilor lui în perioada sărbătorilor de iarnă. Şi tot ce îşi mai doreşte William este să ningă, ceea ce nu s-a mai întâmplat de câţiva ani.

sursa: perfecte.md.

Mai multe articole despre:
prinţul William Kate Middleton