MENIU

Justițiarul din Berceni, plimbat zeci de kilometri pe capota mașinii. „Băi, ești nebun la cap?”

Justițiarul din Berceni. Foto: YouTube/Justitiarul de Berceni

Justițiarul de Berceni, cel care pretindea că salvează tinerele de pedofili, a fost plimbat pe capota mașinii mai mulți kilometri de un șofer cu care și-a dat întâlnire cu o minoră.

Un incident șocant a avut loc pe străzile din București, desprins parcă dintr-un film de acțiune. Un șofer, care se ocupa de ride-sharing a plimbat un bărbat pe capota mașinii aproximativ doi kilometri. Această situație incredibilă a fost urmată de un apel la numărul de urgență 112 pentru a cere ajutor. Persoana în cauză este cunoscută sub numele de „Justițiarul de Berceni”, iar acesta încerca să-l prindă pe șoferul mașinii, după ce a primit plângerea unei fete de 14 ani care susținea că ar fi fost agresată și a cerut în ajutorul bărbatului. 

Fata a cerut ajutorul Justițiarului de Berceni după ce a fost agresată de un șofer de ride-sharing. Acesta a pipăit-o și nu a lăsat-o să coboare din mașină decât după ce îi lasă numărul ei de telefon. În dorința de a scăpa de hărțuitor, fata a apelat la Justițiarul de Berceni, care s-a prezentat la întâlnirea aranjată și l-a luat la întrebări. Situația însă a escaladat iar șoferul hărțuitor a încercat să fugă, moment în care Justițiarul de Berceni a sărit pe capota mașinii.Cu mâinile încleștate de fiarele autoturismului, a sunat la 112 pentru a cere ajutorul poliției.

Elev șantajist, trimis într-un centru de detenție după ce și-a terorizat colegii

„Am nevoie urgent de ajutor ca sunt pe masina lui si nu opreste....bai tu esti nebun la cap”, spune justițiarul în apelul la 112

Tânărul în vârstă de 32 de ani este cunoscut pe rețelele de socializare pentru videoclipurile în care încearcă să prindă agresorii și să-i predea ulterior autorităților. În ceea ce-l privește pe șoferul în vârstă de 41 de ani, acesta a fost arestat preventive pentru o perioadă de 30 de zile pentru tentativă de omor. Polițiștii din Secția 13 vor discuta și cu adolescenta, pentru a verifica acuzațiile aduse de aceasta.

Momentul în care o vacă „zboară” dintr-un camion direct în mijlocul drumului