MENIU

Justin Bieber a cedat nervos. A lovit un fan cu pumnul în faţă. Totul a fost filmat

Justin Bieber l-a lovit cu pumnul marți seară pe un admirator care l-a atins pe față. Fanul a băgat mâna prin geamul deschis al limuzinei cu care cântărețul canadian se îndrepta spre Palau Sant Jordi, din Barcelona, unde urma să susțină un concert, relatează EFE.

După cum se vede din imaginile difuzate pe rețelele de socializare, Bieber se afla în partea din spate a mașinii care mergea cu viteză redusă în fața prezenței a numeroși fani canadieni aflați în apropierea sălii unde urma să concerteze Bieber, conform Agerpres.

Profitând de faptul că artistul mergea cu geamul de la mașină lăsat, unul dintre fani a introdus brațul și a reușit să-l atingă pe față pe idolul său. Acesta însă a reacționat violent, lovindu-l cu pumnul în față.

Fanul, descumpănit și cu buza însângerată, a comentat vizibil mirat: "L-am atins doar pe față, iar el mi-a dat un pumn".

Justin Bieber a strâns la concertul său de la Palau Sant Jordi aproximativ 18.000 de spectatori, cu prilejul primei etape a turneului său 'Purpuse World Tour' care va ajunge apoi la Madrid.

Mai multe articole despre:
Justin Bieber