MENIU

Jurnalistul Ion Cristoiu, dezvăluiri ÎN EXCLUSIVITATE despre Marcel Ciolacu: "Va candida sigur la alegerile prezidențiale"

Ion Cristoiu

Ion Cristoiu a făcut dezvăluiri despre Marcel Ciolacu, în exclusivitate la Realitatea PLUS. Jurnalistul a mărturisit că politicianul va candida cu siguranță la alegerile prezidențiale ce vor avea loc în România, anul viitor.

Dezvăluiri bombă în exclusivitate la Realitatea PLUS. Maestrul Ion Cristoiu a povestit scenariul avut în vedere de Marcel Ciolacu pentru creșterea taxelor și impozitelor. Acesta spune că reforma fiscală va fi una modestă față de măsurile anunțate până acum în spațiul public, iar liderul PSD este cu ochii pe sondajele de opinie pentru a lua o decizie finală. „E o strategie”, a punctat Cristoiu. 

"Vreau să fie în oglindă și bugetarii și taxele, de ce s-a schimbat, probabil că sondajele, că doar electoratul lui îi sare în cap, s-a decis să dea ordonanța. Avem două imagini ale reformei, este cea care se aruncă de PSD și PNL, nu este nimic fix, se aruncă în spațiul public înfricoșătoare, după părerea mea este o strategie, lansăm în spațiul public, îi dăm afară pe ăia, provoacă o bolboroseală, protestele sunt absurde", a spus Cristoiu.

Mai multe articole despre:
Ion Cristoiu marcel ciolacu