MENIU

Jupiter este în sextil cu Pluto. Urmează zile magice pentru 5 zodii

Dacă ai simțit până acum că toate sunt împotriva ta, se pare că lucrurile vor începe să se schimbe curând. Toate semnele zodiacale vor fi influențate de Jupiter în această săptămână, însă doar 5 zodii vor avea parte de evenimente fericite.

Pentru cei care nu sunt la curent cu fenomenele astrologice, Jupiter este în sextil cu Pluto, iar acest tranzit va ajunge la ultima etapă pe 12 septembrie. Jupiter este planeta norocului, a înțelepciunii și a îmbunătățirilor. Tocmai din acest motiv, energiile acestui eveniment nu ar trebui să fie ignorate.

Ce zodii sunt avantajate de Jupiter în sextil cu Pluto:

Fecioară

Te simți extrordinar de câteva săptămâni, iar acest lucru va continua și în perioada următoare. Vei fi în centrul atenției și toată lumea îți va cere sfatul. Deși nu ești obișnuită cu acest rol, poți să ai multe de învățat din această experiență. Nu ești tocmai o persoană pe care ceilalți să o ia drept model, însă te vei dezvolta foarte mult în această săptămână. Noi oportunități îți vor apărea în cale.

Scorpion

Ai fost cu moralul la pământ în ultimul timp, dar acum este momentul să schimbi acest lucru. Această săptămână îți va oferi tot ce ai nevoie. În sfârșit, îți vei da seama de unde trebuie să pornești și unde trebuie să ajungi. Deși ți se va părea o perioadă agitată, vei reuși să ții totul sub control.

Citeşte continuarea pe divahair.ro.

Mai multe articole despre:
horoscop