MENIU

El Mundo scrie despre motivul pentru care Julio Iglesias şi-a anulat concertul în România

Julio Iglesias

Julio Iglesias și-ar fi anulat fi anulat concertul pe care urma să-l susțină în România întrucât medicii i-au recomandat să se odihnească, scrie marți cotidianul spaniol 'El Mundo', după ce la un post de televiziune mexican s-a afirmat că muzicianul de 71 de ani ar fi fost spitalizat pentru probleme cardiace.

Informația despre internarea artistului a fost dezmințită, pentru ziarul 'ABC', de nepotul și reprezentantul lui Julio Iglesias, care a susținut că acesta 'se simte perfect și nu are nicio problemă de sănătate'.

Surse din anturajul veteranului interpret au afirmat însă că el și-ar fi făcut controlul medical anual și că a fost nevoit să-și anuleze mai multe concerte în Europa din cauza unor probleme la spate. 'Se odihnește la Miami pentru că așa i s-a recomandat pentru a se recupera după durerea de spate, nimic mai mult', a spus unul dintre prietenii lui.

Cotidianul 'El Mundo' relatează că un recent consult la inimă efectuat de Julio Iglesias, la spitalul Mount Sinai din New York, a arătat că starea lui de sănătate nu se mai compară cu cea din tinerețe. 'Este bine, dar vârsta nu iartă pe nimeni. Doctorul i-a spus că trebuie să ia lucrurile cu mai mult calm. Acum se odihnește în casa lui din Miami', a declarat, pentru acest ziar, Rosa Villacastín, veche prietenă a cântărețului.

Mai multe articole despre:
România concert Julio Iglesias