MENIU

Juergen Schunn, neamțul care vede în România o țară prosperă

În urmă cu 22 de ani, investitorul Juergen Schunn a decis să revină în țara natală pentru a construi una din cele mai puternice afaceri auto din vestul României. Astăzi, compania sa are peste două decenii de activitate și contract de parteneriat la cel mai înalt nivel pentru reprezentarea mărcii germane Mercedes-Benz in Romania.

Începuturile Auto Schunn s-au contopit cu frământările din societatea românească iar provocările l-au făcut pe Juergen Schunn să înțeleagă mai bine nevoia de consecvență și profesionalism dedicat. Echipa sa s-a consolidat sub deviza Mercedes-Benz, "Pasiunea pentru perfectiune", cu Elena Kovacs la conducerea companiei. Astazi, compania are 135 de angajati fiind prezentă în Arad, Deva și Suceava cu centre autorizate de vânzari și service Mercedes-Benz.

"Realizările companiei noastre s-au bazat pe foarte multă muncă, pricepere, viziune, adaptare şi readaptare, consecvenţă şi seriozitate, împreună cu o voinţă de fier. Vorbim despre Mercedes-Benz, unul din cele mai mari branduri mondiale, iar faptul că de 130 de ani rezistă în vârf, este cel mai concludent ambasador de imagine. „The Best or Nothing”, este deviza după care se ghidează întreg universul Mercedes-Benz, din care compania Auto Schunn face parte", a explicat președintele companiei româno-germane, Jurgen Schunn. 

An de an noutatile Mercedes-Benz au fost oferite publicului român. 

Noile modele  Mercedes-Benz, care s-au bucurat în acest an de o mare priză în rândul cliențior Auto Schunn, GLE Coupe, GLC 220d, GLA 200 CDI, AMG GT și cele din Clasa C, Clasa CLA, Clasa CLS, Clasa E şi Vito, au putut fi văzute şi testate în toată țara, în cadrul ediției din acest an a caravanei naționale a companiei româno-germane Auto Schunn.

Publicul a putut interacţiona cu maşinile Mercedes-Benz în orașe precum Satu Mare, Reșița, Suceava, Craiova, Buzău sau Tulcea și bineînțes Arad, Deva, Suceava, unde se află reprezentanțele Auto Schunn.

“Obiectivul nostru este să aducem aproape de cei interesați cele mai noi modele Mercedes-Benz şi să construim legături frumoase și durabile", a declarat Jurgen Schunn, președintele companiei Auto Schunn România. 

 

Valoarea investițiilor în România a grupului de firme Schunn, conduse de omul de afaceri româno-german Jurgen Schunn, depășește câteva milioane bune de euro

Absolventă a Facultății de Științe Economice din Timișoara, Elena Kovacs este una dintre cele mai puternice doamne din industria auto românească

 

Pretul mediu pentru GLE Coupe este de 75.000 de euro, fără TVA, iar Auto Schunn a primit deja 17 comenzi pentru acest model,  cinci dintre acestea fiind intre timp  livrate catre clientii companiei Auto Schunn.

 

Mai multe articole despre:
Mercedes Benz auto schunn