MENIU

Johnson&Johnson, introdus la a doua ediție a Maratonului vaccinării din București

Vaccinul Johnson & Johnson se administrează într-o singură doză

Serul anti-Covid Johnson&Johnson, care se adminstrează într-o singură doză, va fi introdus la ediția a doua a Maratonului vaccinării din București - faza de rapel. Anunțul a fost făcut de rectorul Universităţii de Medicină şi Farmacie ”Carol Davila” Bucureşti, Viorel Jinga, care a precizat că numărul celor care au primit prima doză la prima ediție a maratonului depășește 20.300.

”La rapel vom avea, şi o să mediatizăm, şi vaccin Johnson&Johnson care este cu o singură administrare, deci, pe lângă cei care vin la rapel, vom administra (...) acest Johnson&Johnson, care este o singură injectare”, a declarat Viorel Jinga la conferința ”Responsabilitatea socială a universităţilor din România”.

Potrivit acestuia, la prima ediție a Maratonului vaccinării din București au primit prima doză a serului Pfizer 20.360 de persoane, potrivit hotnews. Maratonul a fost organizat între 7 și 10 mai, la Sala Palatului şi Biblioteca Naţională.

Citește și: ”24 de NOI centre de vaccinare cu Johnson&Johnson, în București și 19 județe. Serul se administrează într-o SINGURĂ doză”