MENIU

Joe Biden ar putea fi ÎNLĂTURAT din cauza sănătății mintale - Teoria vehiculată pentru destituirea președintelui SUA

Joe Biden - președintele Statelor Unite

În ultima vreme se vorbește tot mai mult despre posibilitatea ca Biden să fie înlăturat din cauza sănătății mintale precare, titrează ziarele apropiate democraților. 

Joe Biden și-ar putea pierde funcția de președinte din cauza stării precare a sănătății sale mintale. Teoria a fost vehiculată de un ziar apropiat democraților din Statele Unite și vine cu doar câteva zile înainte de alegerile intermediare. Îndepărtarea liderului democrat de la Casa Albă s-ar putea face cu ajutorul celui de-al 25-lea Amendament din Constituția Americii. 

În ultimii ani, Joe Biden a avut mai multe momente de confuzie în timpul discursurilor sale. Chiar dacă acestea au fost adesea ignorate de democrați, republicanii l-au criticat în repetate rânduri pe actualul președinte al SUA.

În acest context, publicația americană The Hill a vorbit despre cel de al 25-lea amendament, care se referă la dizabilitatea președintelui și succesiunea la Casa Albă. SUA se pregătesc acum pentru alegeri legislative. Rezultatul scrutinul va decide ce se va întâmpla în următorii doi ani cu agenda politică a lui Biden, susțin analiștii. 

 

Mai multe articole despre:
biden indepartat casa alba