MENIU

Joe Biden a aflat despre arestarea lui Donald Trump, dar NU e un punct de maxim interes pentru el

Donald Trump

Preşedintele Joe Biden este la curent cu punerea sub acuzare a predecesorului său Donald Trump şi va urmări ştirile, a declarat marţi purtătoarea sa de cuvânt, la Casa Albă.

„Preşedintele îşi va concentra atenţia asupra poporul american, aşa cum face în fiecare zi. Nu este ceva care să fie un punct de maxim interes pentru el. Se va concentra asupra unor lucruri de genul cum să se asigure că vom continua să reducem preţurile pentru poporul american.

Bineînţeles, şi aici, pe diverse canale de televiziune, curg ştirile ore şi ore, aşa că, evident, el va prinde o parte din ştiri atunci când va avea un moment de răgaz pentru a se pune la curent cu ce s-a întâmplat în cursul zilei, dar nu acesta este focusul său de astăzi", a declarat secretarul de presă al Casei Albe, Karine Jean-Pierre.

Donald Trump, a ajuns marţi, 4 aprilie, la tribunalul din Manhattan la ora locală 14.15 (21.15, ora României). Planurile sunt ca fostul preşedinte să îşi păstreze comentariile mai ample pentru seara, când se va întoarce la reşedinţa de la Mar-a-Lago din Florida şi va rosti acolo un discurs. 

Donald Trump a fost arestat - primul președinte SUA căruia i se vor lua amprente și va fi pus sub acuzare

Mai multe articole despre:
trump arest biden