MENIU

Jocuri în direct la televizor! EA Games aduce cele mai tari jocuri pe cablul TV

Jocurile de calculator se mută pe televizor.Electronic Arts (EA Games), unul dintre cei mai cunoscuţi dezvoltatori de jocuri din lume, vrea să ducă experienţa de gaming dincolo de consolele clasice, direct pe micul ecran.

 EA Sports negociază cu distribuitorul american de servicii de televiziune Comcast pentru a aduce pe platforma multimedia X1 cele mai noi şi interesante jocuri, de la fotbal, la baschet, tenis şi alte sporturi.

 Jocurile ar urma sa fie disponibile in-cloud, iar utilizatorii să le acceseze prin intermediul telefonului sau tabletei, cu ajutorul carora deja controleaza filmele, serialele si celelalte productii multimedia difuzate pe Comcast.

 Potrivit expertilor, intr-o prima faza, in oferta operatorului de servicii TV ar urma sa apara cateva jocuri de familie, interactive, usor de accesat de toti membrii familiei si cu un grad de dificultate redus.

 Ulterior, in oferta operatorului vor fi incluse si alte titluri, in genul celebrului joc de fotbal FIFA 2014. Ideea nu este una noua, atat Apple cat si Amazon explorand astfel de servicii prin intermediul consolelor sale Apple TV si Fire TV.

 Mai multe amănunte aflaţi de pe GadgetReport.ro