MENIU

JOCURI de PUTERE: Mesajul lui Rareş Bogdan şi al invitaţilor săi pentru Victor Ponta

Invitaţii emisiunii ''Jocuri de putere'' de la Realitatea Tv i-au transmis mesaje premierului aflat în Dubai

Sejurul scurt al premierul Victor Ponta a dat naştere multor întrebări fără răspuns. Invitaţii emisiunii ''Jocuri de putere'' de la Realitatea Tv i-au transmis mesaje premierului aflat în Dubai. Cu titlu "Aşteptându-l pe Ponta! Cine eşti domnule Ponta?", realizatorul Rareş Bogdan dar şi jurnaliştii Realitatea Tv, au vorbit despre concediul premierului.

Jurnalistul Realitatea TV Rareş Bogdan şi invitaţii săi la emisiunea Jocuri de Putere de duminică i-au transmis premierului Victor Ponta un mesaj.

"Un mesaj pentru domnul Ponta: domnule Ponta, sa va fie rusine, dumneavoastră sfidati 5.3 milioane de alegatori, care au crezut in dumneavoastră, care v-au crezut mai bun decat domnul Iohannis, oameni care si-au cheltuit bani, averi, care si-au rupt pantofii, care au plans duminica seara si nu au fost putini. Acei oameni nu au bani nici macar sa mearga la Techirghiol sau la Saturn. Cred că social-democratia ar avea nevoie de un lider serios, un lider care sa reprezinte cu adevarat stanga romaneasca", a spus Rareş Bogdan.