MENIU

Jocuri de putere: De mâine, viața noastră așa cum o știam până acum se va schimba DRAMATIC! Cum acționăm

Jocuri de putere, cu Oreste Teodorescu: Cum trebuie să răspundem comandamentului stării de urgență

Ediție incendiara, diseară, la Jocuri de putere! Cei mai bine informați analiști, experți și jurnaliști, despre situația mondiala la zi! Cum reacționează guvernele aflate in Stare de Urgenta, starea fraților noștri din zonele roșii: Italia, Spania, Franța, Marea Britanie!

Dan Dungaciu, Cristian Diaconescu, Ion M Ionita, Stefan Ciochinaru, Rares Bogdan, Dan Bucura vor intra in direct pe Skype sau telefon cu cele mai importante și actualizate informații despre evoluția globală a Covid 19. 

Vor fi trei ore de emisie maraton! De mâine, viața noastră așa cum o știam pana acum se va schimba dramatic! Depinde enorm de fiecare dintre noi cum vom traversa aceasta criza complexa, social, economic, politic și militar, dacă va fi cazul!

Începând cu orele 21.00, va așteptăm pe toți la Jocuri de putere, pe Realitatea Plus, televiziunea de știri cu flux continuu!

Lumea se schimba cu o rapiditatea înfricoșătoare! Doar fiind informați, calmi și empatici, vom putea străbate cu bine enciclopedia tuturor provocărilor momentului! Cu nadejde in Dumnezeu și speranța in umanitate!

Mai multe articole despre:
oreste teodorescu jocuri de putere