MENIU

Jocuri de putere, cu Oreste Teodorescu: Cum a speculat înțeleptul Orban o scăpare din legea 55/2020 privind starea de alertă

Jocuri de putere, cu Oreste Teodorescu: Cum a speculat înțeleptul Orban o scăpare din legea 55/2020 privind starea de alertă

Grupul impotenților politic din PSD, ALDE și Pro România în care a intrat, neinvitat, și Dan Barna ne-a asasinat mediatic în ultimele săptămâni cum va demonta el în Parlament prelungirea stării de alertă propusă de Guvern și cum o vor transforma în stare intermediară, scăpând poporul asuprit de măști/botniță și cum vor împiedica ei eroic achizițiile directe și mai ales cum vor salva economia, deschizând restaurantele. Însă, perfect legal, înțeleptul Orban a speculat o scăpare din legea 55/2020 privind starea de alertă, votata chiar de pesediști, astfel încât nu mai are nevoie de aprobarea Parlamentului.

Greu de digerat un asemenea autogol! Disperați că îi crede lumea cu mintea chiar mai odihnită decât a lui Dăncilă, eunucii cu gura mare din PSD, ALDE, Pro România, pentru a mai salva din aparențe și a nu-și pierde din electorat, și-au călcat pe sufletele și așa schimonosite de ură și dispreț față de popor și au consimțit cu noduri în gât să voteze alături de PNL și PMP impozitarea pensiilor speciale!

Despre toate acestea, plus încă multe alte aspecte interesante ale războiului politic, vom afla de la Florin Ivan, consilier al primului ministru, Marius Pașcan de la PMP, Andrei Caramitru, Dan Bucura și Grigore Cartianu.

Mai multe articole despre:
oreste teodorescu jocuri de putere