MENIU

Realitatea TV, cel mai urmărit post de știri marți seară, pe segmentul comercial

Emisiunea "Jocuri de Putere", moderată de Rareș Bogdan, a făcut ca Realitatea TV să fie cel mai urmărit post de știri marți seară, pe segmentul comercial. 

Realitatea TV a fost cea mai urmărită televiziune de știri pe segmentul comercial - public cu vârste între 18 și 49 de ani -, cu o medie de 73.000 de telespectatori pe minut, în intervalul 22.00-01.00. Cifrele au ajuns la aproape 90.000 pe anumite intervale.

În ediția de marți seară, în emisiunea "Jocuri de Putere" Rareș Bogdan și invitații săi au discutat despre decizia Guvernului Grindeanu de a adopta pe furiș, fără să le pună în prealabil pe ordinea de zi, Ordonanța de Urgență privind modificarea Codurilor Penale și grațierea unor pedepse ca proiect de lege. 

Zeci de mii de oameni au ieșit în stradă marți noapte atât în București, cât și în alte mari orașe din țară pentru a protesta față de această decizie a Guvernului. 

Emisiunea "Jocuri de Putere" poate fi urmărită de luni până joi și, de asemenea, duminică, de la ora 21:00, pe Realitatea TV.