MENIU

”Cea mai rapidă femeie pe 4 roți” a murit încercând să-și doboare recordul

Pilotul profesionist Jessi Combs, care a câștigat titlul de ”cea mai rapidă femeie pe patru roți”, a murit în timp ce încerca să stabilească un nou record la volan.

Jessi Combs, în vârstă de 39 de ani, pilot profesionist și gazdă a mai multor show-uri de televiziune, a murit într-un accident rutier în timpul unor filmări, în Deșertul Alvord.

Jessi Combs, decedată la 36 de ani, deţinea titlul de „cea mai rapidă femeie pe patru roţi”, după ce a atins viteza de 398 mile / oră în 2013.

Potrivit presei internaționale, Jessi Combs și-a găsit sfârșitul chiar în timp ce încerca să-și doboare propriul record de viteză, a informat Pro TV. În accidentul fatal, ea încerca să atingă viteza de 619 mile / oră, în albia unui fost lac din Oregon, conform news.ro. 

VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

”Era minunată, era inginer, șofer, dar și om de comunicare. Încerca să îi încurajeze pe alții prin propriul exemplu”, a povestit unul dintre colegii femeii, potrivit CNN.

Jessi era considerată ”cea mai rapidă femeie pe 4 roţi”, stabilind recordul de 640 km/oră în anul 2013. În octombrie 2018, femeia a atins viteza de 777 km pe oră, dar s-a oprit la un moment dat, din cauza unor probleme mecanice.

 

.