MENIU

Jeremy Clarkson i-a cerut scuze public producătorului "Top Gear". Îi va plăti daune de 125.000 euro

Scandalul Jeremy Clarkson - producătorul Top Gear, la final: Scuze şi daune de 125.000 de euro

Jeremy Clarkson, fostul star al emisiunii "Top Gear", a ajuns la o înţelegere cu producătorul tv Oisin Tymon, căruia ar urma să îi achite despăgubiri 100.000 de lire sterline (125.000 de euro), suportate în comun cu postul BBC.

Oisin Tymon lansase o acţiune judiciară împotriva lui Jeremy Clarkson şi a postului BBC, după o dispută violentă care a avut loc în martie 2015. Oisin Tymon susţine că a fost lovit cu pumnul de starul emisiunii "Top Gear".

"Aş vrea să îi prezint scuze, încă o dată, lui Oisin Tymon, pentru incident. (...) Sunt mulţumit că această problemă a fost rezolvată", a spus Clarkson, citat de BBC.

Avocaţii lui Oisin Tymon au confirmat soluţionarea litigiului, fără a oferi detalii.

Se pare că Jeremy Clarkson ar urma să îi achite lui Oisin Tymon 100.000 de lire (125.000 de euro), sumă la care contribuie şi postul public BBC.

BBC a anunţat, pe 25 martie 2015, decizia de a nu prelungi contractul lui Jeremy Clarkson pentru "Top Gear", după ce starul acestui show fusese suspendat pe 10 martie, ca urmare a unei dispute violente a acestuia cu producătorul Oisin Tymon. În iunie 2015, BBC a anunţat oficial că emisiunea "Top Gear" va fi prezentată de Chris Evans.

Mai multe articole despre:
BBC TV Top Gear Jeremy Clarkson