MENIU

Jandarmi și polițiști atacați cu bâte, într-o localitate din Brașov (VIDEO)

politia brasov razie

Scene violente, în localitatea brașoveană Teliu, unde un grup de mai mulți romi a atact o echipă de polițiști, dar și pe jandarmii chemați în ajutor. Imaginile sunt parcă trase la indigo după un atac similar ce a avur loc, luni, într-un cartier sărac din Arad. 

Potrivit BizBrasov, jandarmii și polițiștii au descins în Teliu având informația că romii ar fi furat țevi de la o fabrică din localitate. În momentul în care au coborât din mașini, oamenii legii au fost atacați și s-au retras, pentru ca apoi să revină cu întăriri. 

VIDEO

Astfel, 120 de polițiști au descins în municipiul Săcele și în localitățile Teliu, Tărlungeni și Budila, pentru a verifica respectarea măsurilor dispuse prin Ordonanțele Militare, dar și pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, au anunțat reprezentanții IPJ Brașov.

Oamenii legii au descoperit 3 infracțiuni, au legitimat peste 1.500 de persoane, au verificat aproximativ 1.100 autovehicule și au aplicat 69 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 120.000 lei.

 

 

Mai multe articole despre:
poliția jandarmi bataie Brasov