MENIU

Jaf la o primărie din Oltenia. Hoții au furat seiful. Ce spun reprezentanții primăriei: "Era GOL! Noi nu lăsăm banii acolo"

Seif (foto ilustrativ)

O casierie care funcționează în structura Direcției Economice a Primăriei Slatina a fost spartă în noaptea de miercuri spre joi, 15/16 februarie 2023. Hoții s-ar fi ales, însă, doar cu seiful, care era gol. 

Casieria funcționează vizavi de sediul Primăriei Slatina și este deservită de un singur angajat, fiind un punct de lucru înființat cu cinci-șase ani în urmă pentru a nu-i mai pune pe drumuri pe oamenii nevoiți, altfel, să achite diverse taxe și impozite la sediul Direcției Economice din centrul orașului.

În noaptea de miercuri spre joi (15/16 februarie 2023), rămâne să se stabilească exact momentul, grilajul cu care era protejată ușa de la intrare a fost spartă, ușa a fost forțată și hoții au pătruns în casierie, plecând cu seiful. 

„Este pază, dar e în primărie, nu era chiar aici, casieria este peste stradă. Dar sunt camere de supraveghere. Deocamdată nu lipsește nimic, doar seiful, un seif mic. Au spart ușile, cu un levier, ceva. Noi nu ținem niciodată bani acolo”, a spus directorul Direcției Economice din cadrul Primăriei Slatina, Alin Calotă, citat de Adevărul.

Mai multe articole despre:
seif slatina